Kúpanie a minihiking naboso

Kúpanie a minihiking naboso

Dnes bolo nádherné počasie a ja som mala možnosť participovať na natáčaní materiálu do promo videa pre projekt Martina Tháma Martinway. Natáčali sme na dvoch krásnych miestach. Naboso.

Jarovecké rameno

Prvá časť natáčania sa odohrávala v krásnom prostredí Jaroveckého ramena, keďže bolo krásne slnečné počasie, celý čas natáčania som strávila státim vo vode, čo bolo príjemné a osviežujúce.

Krásne prostredie v okolí Jaroveckého ramena
Pohodičkové natáčanie v osviežujúcej vode ramena
Niečo som do kamery povedala aj ja
Zábery z natáčania a potom šup do vodičky. Foto: Martin Thám

Po natáčaní sme si za odmenu v tejto vodičke aj zaplávali. Ďakujem chlapcom, že ma potiahli ďalej od brehu. Nepovažujem sa za výborného plavca, čiže pred vodou mám rešpekt, čiže bola to príjemná výzva ísť trošku ďalej od brehu. Ale mala som zadné vrátka, že keby čosi, mám tu predsa dvoch záchranárov 🙂 Voda bola parádna, vonku krásnych slnečných 22°C. Vo vode sme boli 17 minút, skvelý relax.

Cestou na druhé miesto natáčania sme sa zastavili v mojom rodnom Pezinku na dobrý obedík.

Mevedia skala naboso

Po výbornom obede sme šli k Medvedej skale, čo je známe skalkové miesto neďaleko Modry. Ponúka krásny výhľad. Od parkoviska to bol cca 10 minútový výstup. Pre mňa však prvýkrát naboso v lesnom prostredí. Cesta bola rôznorodá, cez kamene, listy, bukvice až po príjemný mach.

Martinova dnešná výzva: elbow lever na skale
Vyhrievanie sa na slniečku, pekne naboso
Je úžasne len tak si sadnúť a vnímať prírodu, jej farby, zvuky, cítiť skalu…

Dnešok bol naozaj vydarený deň, a som veľmi rada, že som sa mohla tohto projektu zúčastniť, vidieť krásnu prírodu a zažiť tak skvelé dobrodružstvo.

Ďakujem Martin!

Zaujal vás tento článok?

Ak áno, mám veľkú radosť. Ak to tak cítite, poteším sa, ak mu dáte svoj lajk alebo ho budete zdieľať alebo pridáte svoj komentár. Ďakujem. 

Komentáre

Nech sa páči, toto je priestor pre vás.

Sharing

About The Author: Sue-barefooter

Nadšená pre bosé chodenie a beh, otužovanie a zdravý veggie lifestyle. K tomu radosť z fotografovania či zdravého varenia. Veľa ľudí ma inšpirovalo, a ja chcem túto inšpiráciu dávať ďalej.

Leave your comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.