Svadbovanie naboso

Svadbovanie naboso

Ďalšia z mojich dosiahnutých prvotín naboso bola účasť na svadbe mojich priateľov. Na svadobnú párty som prišla naboso.

Na dnešok som sa veľmi tešila. Nastal vytúžený svadobný deň mojej kamarátky, a pre mňa príležitosť zažiť prvú svadbu naboso. Táto predstava ma veľmi lákala, ale zároveň prinášala aj nepríjemné obavy. Tie myšlienky, ktoré má asi každý z nás v situáciách, ktoré nás vyťahujú z našej komfortnej zóny: čo vymýšľaš, normálne sa obuj… všetci budú zas po tebe pozerať, na koho sa tu ideš hrať? A podobne 🙂 Ja som však túto výzvu chcela skúsiť.

Počas gratulácie po svadobnom obrade, na ktorom som ešte mala sandále.

Teplotne vonku nebolo prívetivo, ale aspoň nepršalo ako v predchádzajúce dni. Bolo zamračené, no občas vykuklo slniečko. Avšak, dalo sa to zvládnuť. Hoci som pôvodne chcela ísť bosá aj na svadobný obrad v kostole, nakoniec som sa nechala prehovoriť a tam som zo spoločenských dôvodov išla v sandálovej obuvi, čo napokon ani nebol zlý nápad, keďže dlažba bola dosť chladná, takže minimálna podrážka bola celkom fajn izolant od intenzívneho chladu.

Ide sa na párty

Keďže som bola pozvaná aj na večernú svadobnú párty, kde bolo aj niekoľko mojich dobrých priateľov, tešila som sa na príležitosť zúčastniť sa tejto akcie naboso. Môj príchod na párty si môžte pozrieť v krátkom videjku vyššie.

Hudobne som náročný poslucháč, ale z nejakého dôvodu som na túto párty išla v rozhodnutí, že dnes budem tancovať na všetko. Mala som proste chuť sa poriadne vytancovať. A myslím, že sa mi to podarilo. Tancovala som dokonca aj na kapely čo zrovna nemusím, takže zrejme potreba pohybu bola dôležitejšia než vkus 🙂

Fotka s krasnou nevestou
Spoločná fotka s krásnou nevestou
S Andrejom, ktory ma podporuje v chodeni naboso
S kamarátom Andrejom, mojou veľkou podporou v chodení naboso

Bolo fajn, že sa na zábave dalo nechať si zahrať aj nejaké piesne na želanie. Napadlo nám niekoľko našich obľúbených songov, na ktorých sme sa riadne vytancovali a vyskákali a boli sme najväčší parketoví vytrvalci tancujúci do poslednej piesne.

Ako sa tancuje naboso?

Naboso sa mi tancovalo výborne. V podstate som ani nebola jediná, ako to už na svadbách býva, keď si ženy potrebujú trošku zregenerovať nohy, ktoré sa im celý deň tiesnili v topánkach. Tanec som si naozaj užívala, ako aj dobrý grip s podlahou a výbornú stabilitu, ktorú neposkytnú žiadne topánky. Na chodidlách som nemala žiadne pľuzgiere ani ma neboleli plosky z tancovania, čo sa nedá povedať o časoch, kedy som nosila topánky a zažila som takéto intenzívne namáhanie nôh. Takže opäť jeden praktický benefit bytia naboso.

Dokaz, ze som naozaj bosa
Naozaj som tu bola bosá 🙂

Mám radosť, že som mohla byť účastná tohto krásneho dňa Betky a Marka, a že som sa na ich párty veľmi dobre zabavila. Som im naozaj vďačná za pozvanie.

tanec naboso je uzasny
Tanec naboso je úžasný!

Zaujal vás tento článok?

Ak áno, mám veľkú radosť. Ak to tak cítite, poteším sa, ak mu dáte svoj lajk alebo ho budete zdieľať alebo pridáte svoj komentár. Ďakujem. 

Komentáre

Nech sa páči, toto je priestor pre vás.

Sharing

About The Author: Sue-barefooter

Nadšená pre bosé chodenie a beh, otužovanie a zdravý veggie lifestyle. K tomu radosť z fotografovania či zdravého varenia. Veľa ľudí ma inšpirovalo, a ja chcem túto inšpiráciu dávať ďalej.

Leave your comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.