Prvá jesenná hmla 12.10.2017

Prvá jesenná hmla 12.10.2017

Featured Video Play Icon

Jeseň je krásna nielen vďaka svojim farbám, čerstvému sviežemu vzduchu, ale aj vďaka krásnym scenériám, ktoré ponúka, keď na krajinu sadne hmla. Preto prvá jesenná hmla a prechádzka počas nej má svoje miesto aj v mojom blogu.

Prvá ranná jesenná hmla ma ohromila už pri pohľade z okna. To mliečne tajomno… To bude prechádzka, potešila som sa a spolu s Aldim sme vykročili do zasnenej krajiny.

Jesenná hmla má jednoducho svoje čaro
Jesenná hmla má jednoducho svoje čaro

Mám rada tieto jesenné dni, v ktorých hmla prináša tajomnú atmosféru a človek sa vonku môže cítiť naozaj rozprávkovo. Alebo ako ja dnes ráno, že som sa ešte neprebudila. Zem bola krásne mäkká a mokrá od rosy, takže sa mi tiež veľmi príjemne chodilo.

hmlistá prechádzka - Hmla krásne skryje všetko nepotrebné v diaľke a môžme lepšie pozorovať to, čo máme pri sebe
Hmla krásne skryje všetko nepotrebné v diaľke a môžme lepšie pozorovať to, čo máme bližšie pri sebe

Samozrejme, nenechala som si ani dnes ujsť príležitosť poprechádzať sa v potoku. Voda bola opäť príjemne chladná a osviežujúca, skvele nabudila do nového dňa. Teším sa na ďalšie krásne hmlisté dni. Jeseň je jednoducho úžasná.

Pre lepší zážitok z dnešnej hmly som sa osviežila aj v potoku
Pre umocnenejší zážitok z dnešnej hmly som sa osviežila aj v potoku

Jeseň, ako prechodné obdobie, je kľúčová pre prírodu. Jej dôležitý význam vnímam aj ako bosochodec. Ponúka totiž skvelú postupnú prípravu na zimný chlad. Nohy sa prirodzene a postupne môžu pripravovať na stále nižšie a nižšie teploty. Som úprimne zvedavá, ako zvládneme tohtoročnú zimu, ale verím, že si to užijeme a bude to super. Minimálne na prírodnom teréne.

Zaujal vás tento článok?

Ak áno, mám veľkú radosť. Ak to tak cítite, poteším sa, ak mu dáte svoj lajk alebo ho budete zdieľať alebo pridáte svoj komentár. Ďakujem. 

Komentáre

Nech sa páči, toto je priestor pre vás.

Sharing

About The Author: Sue-barefooter

Nadšená pre bosé chodenie a beh, otužovanie a zdravý veggie lifestyle. K tomu radosť z fotografovania či zdravého varenia. Veľa ľudí ma inšpirovalo, a ja chcem túto inšpiráciu dávať ďalej.

Leave your comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.